,

Novo polnilo za pomlajevanje obraza: Juvéderm VOLUX

Vemo, da se koža obraza z leti spreminja – pojavijo se gube, koža izgublja elastičnost, se tanjša in poveša.

Mnoge prične motiti spremenjena podoba v odsevu ogledala – podbradek, povešena koža, gube in globoke črte …
Vse to se kaže kot utrujenost in starikavost na obrazu, ki sicer po duši prekipeva od mladosti.

Ker v Estetiki OMNIA želimo, da ste videti tako, kot se počutite, bomo odslej kot eni prvih v Sloveniji nudili popolnoma novo polnilo za obraz Juvéderm Volux.

Kaj vse vpliva na spremembe na obrazu?

Večina ljudi začne po 25. letu na obrazu opažati spremembe: koža z leti postaja tanjša, ni več tako napeta, polna in vlažna, mehkejša koža se prične povešati, pojavijo se gubice in (s ponavljajočimi se obraznimi mimikami) značilne mimične črte in linije na čelu, ob nosu in ustnicah.

Z desetletji se spremeni celotna oblika obraza. Največ pacientov motijo prav gube in povešena koža lic ter spremenjena čeljustna linija.

Slednja je ostrejša in izrazitejša pri mlajših, ki imajo značilno ovalno obliko obraza.
Z leti pa povešena koža naredi obraz kvadraten.

Skupaj z nedefinirano brado in še povrhu s podbradkom, je spodnji del obraza področje, ki moti kar 75 odstotkov starejše populacije.

Seveda se vsak po svoje stara. Velik vpliv nanj imajo genetika, kostna struktura, zgradba mehkega tkiva. Na videz naše kože pa občutno vplivajo tudi zunanji faktorji, torej okolje.

Revolucionarno polnilo za pomlajen videz

Naša estetska kirurginja Daša Kovačič Beković se zaveda, da so stalna izobraževanja in izboljšave v estetski kirurgiji nujne. Le tako lahko pacientkam in pacientom omogoči najnovejše preparate za najboljše rezultate in postopke. Zato se redno udeležuje strokovnih izpopolnjevanj, izobraževanj in kongresov.

Spomladi se je udeležila Skin & Beauty estetskega kongresa v Portorožu, kjer se je podrobneje seznanila z revolucionarnim polnilom Volux blagovne znamke Juvéderm, ki ji popolnoma zaupa.

Novo polnilo, katerega glavna prednost je izjemna gostota, je še posebej primerno za preoblikovanje oziroma definiranje (spodnjega dela) obraza in je kot novost med prvimi na voljo v Estetiki OMNIA.

Kirurginja že več let uporablja dermalna polnila podjetja Allergan, ki je v družino polnil za obraz Juvéderm dodal nov »filler«, ki ima specifično formulo in je še posebej razvit, da dodamo volumen spodnjemu delu obraza – s tem oblikujemo brado in definiramo čeljust.

»Do sedaj smo imeli estetski kirurgi manj možnosti za neinvazivne posege za izboljšanje spodnjega dela obraza, Juvéderm VOLUX pa je popolna rešitev za moje paciente, ki si želijo doseči lepšo linijo čeljusti, brez kirurškega posega.
Polnilo ima izboljšano, gostejšo formulo, ki obljublja vidne rezultate tudi do dve leti, uporabljamo pa ga tako za izboljšan volumen na bradi in čeljusti, kot tudi za preostale predele obraza ter brisanje vidnih linij in gubic na obrazu,« nam je povedala kirurginja, ki je navdušeno sprejela novega člana družine Juvéderm.

VOLUX je sterilen fiziološki gel, ki ne vsebuje pyrogena, s patentirano tehnologijo VyCross povezuje hialuronsko kislino, ki ni živalskega izvora. Je najgostejše tovrstno polnilo in učinkuje do dve leti, kar je dvakrat dlje kot dosedanja polnila.

Hialuronska kislina – eliksir mladosti

Juvéderm je svetovna vodilna blagovna znamka dermalnih polnil za obraz s hialuronsko kislino.

Hialuron je človeku lastna sestavina, ki daje koži mladostno svežino in napetost, s starostjo pa človeško telo prične izgubljati ta volumen (maščobe, kostno maso, hialuron), kar na obrazu vidimo kot povešeno kožo in pojav gub.

V telo z dermalnim polnilom dejansko le vbrizgamo substanco, ki je popolnoma naravna, razgradljiva in začasna, saj jo telo v mladosti samo proizvaja, zato je uporaba hialurona oziroma hialuronske kisline v estetske namene popolnoma varna.

Dejansko deluje hialuron kot eliksir mladosti, saj estetska kirurginja z majhnimi količinami polnil, obrazu povrne mladostno elastičnost kože, svežino in vlago, ki jo s staranjem koža izgublja.

S hialuronom na obrazu odpravljamo gube, povečujemo ustnice, oblikujemo lica in jim povrnemo volumen, oblikujemo brado in nos, skrijemo brazgotine, lahko pa ga uporabljamo tudi za povrnitev volumna na hrbtišču rok, ki so eden prvih pokazateljev naših let.

Z dermalnim polnilom boste videti osveženi in mladostni, a še vedno popolnoma naravni, kar je osnovno vodilo Estetike OMNIA.

Za več informacij nas pokličite na 059 103 103 ali info@klinika-omnia.com