Za zdrave lase

Proti izgubi las in za izboljšanje kakovosti las

Moški in ženske se zavedamo, da so lepi in predvsem zdravi lasje bistvenega pomena pri našem celostnem izgledu. Zaradi starosti, nezdravega življenjskega sloga, stresa, hormonskega neravnovesja  in drugih zunanjih dejavnikov (sonce, mraz, onesnaženo ozračje …)  lahko lasje izgubijo lesk, se stanjšajo in celo začnejo pospešeno izpadati.

Mezoterapija HAIRCARE učinkovito nahrani in navlaži lase

Pri mezoterapiji z manjšimi vbodi vnesemo substrat v vrhnji del kože, direktno ob lasno korenino. Tako lase učinkovito nahranimo, navlažimo in jim povrnemo potrebne dejavnike za zdrav lesk, sijaj ter preprečimo izpadanje.

Haircare je primeren za moške in ženske, ki opažajo:

  • dehidracijo lasišča,
  • prisotnost prhljaja,
  • izpadanje las,
  • lomljenje las.

Preparat HAIRCAR,  ki ga je razvil francoski laboratorij REVITACARE, vsebuje nevezano hialuronsko kislino in rekonstrukcijski lasni vitaminski kompleks. Po tretmajih se upočasni izpadanje las, korenina lasnega mešička se obnovi in utrdi, lasišče se navlaži in prhljaj se dolgoročno odstrani. Ker lasje prejmejo substrate direktno ob korenini, se kakovost las izboljša od korena do konice in lasje postanejo močnejši, mehki in sijoči. Upočasni se izpadanje las in obnovi se struktura lasišča.

Za optimalne in dolgoročne rezultate se priporoča 6 tretmajev v 6-10 dnevnih intervalih. Za ohranitev rezultatov 1x tretma vsake 4 mesece.