Moški tretmaji

BOTOKS PROTI GUBAM

Botoks je za moške zelo primeren, saj imajo moški močne mimične mišice in posledično več mimičnih gub, predvsem v področju čela in med obrvmi. Vsekakor pri moškemu tretmaju pazimo, da se gubice ne zgladijo popolnoma, da ohranimo naraven moški videz, ki ohranja vso mimiko, a blaži utrujen izgled in “jezen” pogled.


BOTOKS PROTI POTENJU

Moški se načeloma potijo izraziteje kot ženske. To je moteče predvsem poleti, ko se npr. vidijo madeži na srajcah. Botoks se v takih primerih učinkovito uporablja tudi proti potenju. Z njegovo pomočjo se zmanjša potenje in neprijetne vonjave.


LIPOLIZA oz. topljenje maščob je najbolj uspešna v primeru izboljšanja PODBRADKA

Lipoliza pomeni topljenje maščob na določenih problematičnih predelih. Namenjena je preoblikovanju dela telesa in ne hujšanju. Za večje predele se  priporoča liposukcija, kar je operativni poseg. Kadar so področja odvečne maščobe manjša je primerna metoda odstranitve kemijska lipoliza, ki se izvaja ambulantno. Lipoliza je najbolj uspešna v primeru odstranitve oz. izboljšanja podbradka.


TRETMA PROTI IZGUBI LAS IN ZA IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI LAS

Tudi moški se zavedajo, da so lepi in predvsem zdravi lasje bistvenega pomena pri našem celostnem izgledu. Zaradi starosti, nezdravega življenjskega sloga, stresa, hormonskega neravnovesja  in drugih zunanjih dejavnikov (sonce, mraz, onesnaženo ozračje …)  lasje izgubijo lesk, se stanšajo in celo začnejo pospešeno izpadati.


KEMIČNI PILING ZA BOLJŠO KOŽO

Lepa koža je odsev zdravja osebe. Tudi moški imajo težave z nego kože in nezdravim videzom. Za različne nepravilnosti – od brazgotin, aken, gubic, mastne kože …, so na voljo različni tretmaji  kemičnih pilingov, ki izboljšajo strukturo kože in omogočajo hitrejšo regeneracijo kože od znotraj.


LIPOSUKCIJA pomaga oblikovati telo

Kljub pravilni prehrani in zadostnemu gibanju se lahko na telesu kopiči maščoba na problematičnih predelih. Z liposukcijo pomagamo oblikovati telo z odstranitvijo maščobe na trdovratnih mestih.


Rešitev za GINEKOMASTIJO

Ginekomastija je motnja, ko imajo moški preveč prsnega tkiva oz. gre za opazno povečanje prsnega tkiva. To lahko negativno vpliva na samozavest in zmanjšuje občutek moškosti. Kljub različnim vadbam in hujšanju, je ginekomastija trdovratna in se je v večini primerov uspešno reši le z operacijo.


ŠTRLEČA UŠESA

Štrleča ušesa lahko zmotijo celosten izgled posameznika. Operacija štlečih ušes je varna, hitra in v lokalni anesteziji.


BLEFAROPLASTIKA

Blefaroplastika je operacija,ki odpravi odvečno kožo na zgornji veki ali izboljša spodnjo veko. Z njo se rešijo utrujene oči, povešeni očesni koti, maščobne vrečke pod očmi in kolobarji ter se povrne svež in mladosten izgled vaših oči.


ABDEROPLASTIKA

Z operacijo lahko vaš trebuh postane ponovno raven, napet in mladostnejši.