Klinika OMNIA

Predstavljamo estetsko kliniko za vse, ki si želijo ostati lepi, naravni, sveži, izbrisati znake utrujenosti in staranja ob tem, da še vedno izgledajo naravno, neizumetničeno in enkratno.

O nas

Verjamemo, da so minilmalno invazivni estetski tretmaji, kot sta uporaba botoksa in dermalnih polnil, pa tudi izboljšanje strukture kože s pilingi in mezoterapijo, primerni za prav vsako žensko, ne le za estradnice, manekenke, igralke itd. Vsaka ženska si zasluži videz, v katerem se počuti odlično in samozavestno.

Takšni minimalni tretmaji lahko izboljšajo strukturo kože, odpravijo ali zabrišejo gube, povrnejo obrazu volumen in zmanjšajo učinke staranja – vse to brez umetnega in popravljenega videza, ki ga včasih puščajo za sabo bolj invazivni, kirurški tretmaji in operacije.

Njihova prednost je, da so hitri in učinkoviti, saj v večini ne trajajo dlje od 20 minutučinek pa je viden takoj oz. v zelo kratkem času.

Rezultati trajajo različno dolgo, od 6 mesecev, pa tudi do 2 leti ali dlje, odvisno od preparata in njegove namembnosti. Vsekakor je začasno trajanje tudi velika prednost, saj predstavlja  varnost uporabe preparatov in naraven izgled.

Zakaj Klinika OMNIA?

Ko smo pred leti odpirali vrata Klinike OMNIA, smo vedeli, da imamo eno izmed najboljših estetskih kirurginj v Sloveniji. Takrat smo se odločili in sprejeli zavezo, da bomo za vse naše storitve uporabljali le najkakovostnejša polnila in druge preparate. Nismo najcenejši, lahko pa samozavestno zatrdimo, da pri nas dobite samo najboljše ter najbolj varne tretmaje.

Po letih poslovanja lahko v Kliniki OMNIA k strokovnemu kadru in najboljšim tretmajem dodamo še eno prednost, ki so nam jo pravzaprav razkrile naše stranke, ko smo jih povprašali o njihovem mnenju glede naših storitev:  izredno skrbna in osebna obravnava posamezne stranke. Ponosni smo, da se pri nas stranke ne počutijo kot številke. 

Pristop v Kliniki OMNIA je resnično zelo oseben. Posvetimo se vam in si za vaš primer vzamemo dovolj časa. Večina naših strank je bila izjemno navdušena ravno nad tako osebnim pristopom. Veselilo jih je, ko so po tretmaju ali posegu prejeli osebni klic zdravnice, ki je preverjala, kako se počutijo, kako so zadovoljni, če imajo kakšno vprašanje ipd.

Veliko strank je bilo presenečenih tudi nad kontrolnimi pregledi, saj naša zdravnica v veliko primerih želi stranke videti na kontroli tudi po več kot le enkrat, da se vedno doseže najbolj optimalen rezultat.
Stranke so poleg strokovnosti izpostavile tudi prijaznost, predvsem pa dostopnost naše zdravnice, saj je na voljo 24 ur na dan. Lahko se jo pokliče kadarkoli, zato se stranke počutijo resnično varne, saj jim je vedno na voljo in podporo.

Za vas je najboljša izbira Klinika OMNIA, če vam je pomembno:

  • da ste prepričani v svoje odločitve, ki temeljijo na podlagi realnih, poglobljenih in osebnih informacijah,
  • da bo poseg ali tretma varen, saj ga bo izvajala strokovna kirurginja, ki bo uporabljala samo najboljše in najbolj varne preparate in opremo,
  • če vam je pomemben oseben pristop pred, med in po posegu oziroma tretmaju ter
  • če cenite lep, naraven in neizumetničen videz.

Daša Kovačič Beković, dr.med., specialistka plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, opeklin in kirurgije roke, Fellow of EBOPRAS.

Je začela študij medicine 1999 in ga uspešno končala 2005 leta. Že med študijem je našla velik interes v kirurgiji, predvsem plastični in rekonstruktivni kirurgiji. Tako je že kot študentka voluntirala v SB Celjena oddelku na plastični kirurgiji in se izpopolnjevala tudi v tujini, pri priznanem plastičnem kirurgu prof. Sevkoviću v univerzitetni  bolnišnici v Sofiji, Bolgariji.

Tudi po študiju je svoja znanja pridobivala v tujini. Kot mlada zdravnica je voluntirala v Keniji in tudi v Novi Zelandiji. Kot specializantka kirurgije je odšla na Irsko in tam pod okriljem Royal College of Surgeons of Ireland (RCSI) uspešno zaključila njihov program ter postala članica MRCSI (Member of Royal College of Suregons of Ireland). Uspešno je nadaljevala specializacijo na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije v Sloveniji in se konstantno izpopolnjevala tudi v tujini. Bila je  nagrajenka mednarodne štipendijo Suzanne Noel  (ki jo podeljuje Soroptimist International Club, za perspektivne mlade plastične kirurginje, op.p.) in s pomočjo štipendije opravila plastični fellowship program v priznanem centru za plastično in rekonstruktivno kirurgijo, Canniesburn Plastic Surgery Unit v Glasgowu na Škotskem.

V letu 2013 je uspešno opravila evropski plastični specialistični izpit s področja plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije EBOPRAS in nato še slovenski specialistični izpit ter postala specialistka plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, opeklin in kirurgije roke.

Tudi kot specialistka se redno izpopolnjuje pri nas in v tujini, znanja iz estetske kirurgije je pridobila tudi na največji estetski kliniki v Evropi, na Akademiklinik v Stokholmu pri priznanem plastičnem kirurgu, dr. Per Hednu.

Od leta 2006 je  članica Zdravniške zbornice Slovenija (ZZS), od leta 2007  pa tudi članica zdravniške zbornice Irske (IMC)  in od leta 2013 članica zdravniške zbornice Velike Britanije (GMC).

RCSI4622537210      logo