Belotero: novost za polne ustnice, naravnega videza

Kaj je skrivnost naravno očarljivih žensk, ki nas ob prvem srečanju nemudoma omrežijo, da se nam zdi, kot da jih poznamo že vse življenje?

Nasmeh – samozavesten, igriv, neprisiljen nasmeh, ki zaigra na ustnicah in zasije v očeh.

Si tudi vi želite polnih, a še vedno naravnih ustnic?

Si želite ustnice, ki bodo polne, lepo oblikovanje, ne bodo pa preveč vpadljive?

Estetika OMNIA predstavlja novost, s katero lahko še pred poletjem naravno poudarite svoje ustnice in se samozavestno nasmehnete prihajajočim dogodivščinam.

Naraven videz je ključnega pomena

Ste nezadovoljni z videzom svojih ustnic?

»Zgornja ustnica je pretanka, stisnjeni sta v dolgočasno črto, moje ustnice ne izstopajo na obrazu,« so pogoste misli žensk, ki si želijo svež in sproščen videz, ki ga ustvarjajo polnejše ustnice.

A že takoj se pojavi ovira: strah pred »račjimi ustnicami«.

Vsi smo že kdaj videli kakšno starleto ali žensko, ki je s preveč poudarjenimi ustnicami doseglo ravno nasprotno od želenega: preveč izrazite, napihnjene ustnice, ki se jih je oprijel naziv »duck face«, saj pretiravanje s polnilom hitro iz ustnic ustvari kljunček.

Vaš in naš cilj so ustnice naravnega videza, ki so le polnejše in bolj sočne, kot bi le zamenjali šminko.

»Naraven in osvežen videz« je vodilo in hkrati glavna filozofija Estetike OMNIA, zato z novimi dermalnimi polnili Belotero, ki pomagajo doseči ta cilj, dopolnjujemo svojo ponudbo in nudimo vrhunski polnili, ki s kombinacijo ustvarita povsem naraven videz, hkrati pa so ustnice zapeljivo polne in mladostno sveže.

 

Zaradi naravnega izgleda izjemno primerne za tiste, ki si do sedaj niso upale izpolniti svoje želje po polnih ustnicah

Ustnice so pomembna točka na obrazu, saj jih ljudje zelo hitro opazimo pri sogovorniku. Imajo jasno izražene robove, od kože odstopajo tudi po barvi, z njimi izražamo svoja čustva in počutje.

Tanjše ustnice enostavno niso tako zapeljive kakor polnejše, tudi če si pomagamo z ličili.

Zato se ženske pogosto obrnejo na pomoč k estetskim kirurgom. Ti imajo s polnili sicer zelo malo dela, a morajo biti previdni, saj je pri polnilu lahko učinek hitro pretiran – kar se nato kaže kot pretirane, »račje« ustnice.

Kirurginja Estetike OMNIA je pri svojem delu zelo natančna in jo vedno vodi cilj po doseganju naravnih rezultatov, zato je navdušena nad inovativnimi polnili Belotero, s katerimi že z majhno količino (le 0,6 ml) dosežemo sveže in ravno prav polne ustnice.

Posebna gostota polnil, ki je različna glede na namen uporabe – Belotero Lips Shape za volumen ustnic in Belotero Contour za oblikovanje robov ustnic – omogoča še več nadzora in prilagajanja pri polnjenju ustnic.

Polnili skupaj tvorita popolno kombinacijo, saj sta različni gostoti samega polnila, pa tudi količinsko sta omejeni na le 0,6 ml. Tako lahko estetski kirurg natančno vbrizga potrebno količino polnila za poudarjanje oblike ustnic in za njihov volumen.

Belotero je ustvarjen tako, da se združi s tkivom in daje subtilne in enakomerne rezultate, ki se kažejo v le rahlo polnejših in zapeljivejših ustnicah.

Zato je polnilo Belotero popolna izbira tudi za začetnice, ki omahujejo pred odločitvijo za ta estetski poseg.

Pri dermalnih polnilih gre namreč za človeku lastno sestavino, ki dela našo kožo mladostno in napeto – hialuron oziroma hialuronsko kislino.

Učinek Belotero traja od 6 mesecev do 1 leta, poseg je kratek in po njem se lahko nemudoma vrnete k svojim opravilom.

Klinika OMNIA priporoča

S kombinacijo obeh polnil – Belotero Lips Shape za volumen ustnic in Belotero Contour za oblikovanje robov ustnic – bodo vaše ustnice varno in naravno poudarjene, vi pa boste še pred poletjem pridobili nasmeh, kakršnega ste si vedno želeli in ustreza vaši osebnosti: strasten, igriv, zapeljiv ali samozavesten.

Estetika OMNIA priporoča Belotero tako rednim uporabnicam polnil kot tistim, ki jih je strah do sedaj odvračal od tega, saj tudi mi obožujemo naravno pomlajen videz.

 

Za več informacij ali rezervacijo termina smo vam na voljo na:

info@klinika-omnia.com
059 103 103