Kako brez skalpela do pomlajenega videza?

Ali večkrat nejevoljno opazujete svojo kožo v ogledalu?

Ohlapna je, gubasta, na nekaterih delih se vse bolj neprivlačno poveša. Sicer je povsem normalno, da v odrasli dobi in zrelih letih koža sledi gravitaciji, izgublja čvrstost in se pojavijo gubice in gube.

A to vendarle ne pomeni, da se morate s tem kar sprijazniti, če vas moti. Ker ne želite iti pod nož, nočete ponavljajočih injekcij pomlajevalnih sredstev, različne kreme pa le minimalno popravijo učinke staranja, ste že skoraj obupali.

V Kliniki OMNIA imamo pravo rešitev za vas – povsem novo metodo neinvazivnega pomlajevanja kože obraza, ki učinkovito deluje še dolgo časa po tretmaju, zahteva v povprečju enega do tri obiske estetske klinike, okrevanje je le nekajdnevno, je minimalno boleča in primerna za večino tipov kože.

Klinika OMNIA ponosno predstavlja svojo najnovejšo pridobitev: pomlajevanje in lifting kože obraza in vratu z radiofrekvenčnim aparatom InMode Morpheus8®. InMode je obnorel tudi zvezdnice svetovnega kova, na primer Kim Kardashian, Eva Longoria, Jessica Simpson.

 

Pomlajevanje kože brez skalpela

Še pred nekaj leti je veljalo, da se gube na koži lahko dolgotrajno zgladi le kirurško, z invazivno operacijo, ki sicer popolnoma zadovolji paciente, vendarle pa se iz različnih razlogov (in strahu pred skalpelom) zanjo odloči manjši odstotek ljudi.

V zadnjih desetletjih so se tudi na področju neinvazivnih estetskih načinov pomlajevanja pojavile novosti, ki zagotavljajo gladko kožo – botoks, dermalna polnila, kemični pilingi in mezoterapija …

V Kliniki OMNIA ves čas sledimo svetovnim trendom in novostim, da svojim pacientom nudimo klinično dokazane, preizkušene in učinkovite postopke, s katerimi skupaj dosegamo odlične estetske izboljšave.

Zato z veseljem nudimo najnovejši, najbolj učinkovit in najbolj napreden neinvazivni postopek pomlajevanja obraza in vratu z radiofrekvenčno tehnologijo InMode Morpheus8®.

 

Zakaj InMode Morpheus8®?

InMode je vodilno ameriško podjetje, ki se že več kot dve desetletji ukvarja z inovacijami estetskih postopkov pomlajevanja.

Tako so predstavili aparat, s katerim estetski kirurgi po vsem svetu dosežejo pravo metamorfozo kože pacientov in pacientk.

InMode Morpheus8® ima ročnik z mikroiglicami, s katerimi nadzorovano dosegamo drobne površinske poškodbe, ki sprožijo regenerativne procese na površju kože, medtem ko prava revolucija poteka v njeni globini.

Z radiofrekvenčnim tokom, ki ga s pomočjo ročnika dovajamo do kar 8 mm v globino kože, spodbujamo celice k ponovni tvorbi kolagena, da se ponovno preoblikujejo tkiva celic.

Gre torej za dva-v-enem napravo: microneedling ročnik za izboljšanje tonusa in napetosti površine kože ter lifting – pregrevanje najglobljih plasti kože, kar spodbuja spremembe notranjih plasti kože in spodbuja k ponovni tvorbi kolagena.

Tehnološki napredek na tem področju estetskim kirurgom torej prvič omogoča, da na pomlajevanje kože vplivajo v globinah kože, ne le z zunanje strani kot doslej. Učinek je viden takoj, do polnosti se pokaže v 6–12 tednih po tretmaju.

 

Kako deluje?

Aparat InMode Morpheus8® preko radiofrekvenc nadzorovano segreva kožo v globini do 8 mm in s tem tretiramo podkožne maščobe, stimuliramo ponovno proizvajanje kolagena in elastina. Koža se tako ponovno začne zategovati in povzroči dvig kože ter tkiv na obrazu.

Medtem pa majhne iglice na ročniku povzročajo nadzorovane poškodbe povrhnjice, t. i. microneedling, ki je uspešen način glajenja gubic v estetiki že vrsto let.

Poleg glajenja gub se je tretma s kombinacijo mikroneedlinga na ročniku izkazal za izjemno učinkovitega za zmanjševanje nepravilnosti na obrazu, na primer brazgotine po poškodbah, aknah, noricah …

Revolucionarni pristop InMode Morpheus8® je v tem, da gre pravzaprav za dve tehnologiji v enem aparatu – medtem ko rafiofrekvence v podkožju delujejo na ponovno ustvarjanje kolagena in s tem zategovanje in dvig kože, mikroskopske igle na ročniku predrejo kožo in povzročijo naravni proces celjenja ranic in s tem izboljšajo povrhnjico kože.

Ta postopek je seveda povsem nadzorovan in ga izvaja izkušeno medicinsko osebje Klinike OMNIA, ki je skupaj s pacienti navdušeno nad pozitivnimi rezultati tretmaja.

 

Kdo se lahko odloči za tretma z InMode Morpheus8®?

Tretma je primeren za večino tipov kože, tudi za občutljivo kožo. Z InMode aparatom najučinkoviteje gladimo:

  • gubice na zgornji ustnici in okoli ust,
  • gube na čelu,
  • drobne do srednje globoke gube na obrazu, vratu in dekolteju,
  • zategujemo kožo na povešenih licih in v predelu podbradka,
  • brišemo pa tudi brazgotine po aknah, noricah ali druge manjše brazgotine na obrazu.

Ker je tretmaju skorajda neboleč, zahteva relativno kratko okrevanje in ne potrebujete bolniške odsotnosti, ga priporočamo večini pacientov, ki si želijo mladostnega videza kože na obrazu in dekolteju.

Na prvem posvetu z zdravnico boste izvedeli, koliko tretmajev vam bo glede na globino gub oziroma brazgotin priporočala. Večini pacientov zadostujejo 1–3 tretmaji v razmaku nekaj tednov, le pri globljih brazgotinah se opravi še kakšen dodaten tretma.

Po tovrstnem neinvazivnem posegu ni priporočljivo izpostavljanje soncu, zato je jesensko-zimski čas idealen za odločitev za pomlajevanje kože z InMode trapijo.

 

Pravi hit med zvezdnicami

Naprava je s študijami dokazala svojo učinkovitost, odobrena je tudi s strani FDA (ameriške Uprave za hrano in zdravila), njeno popularnost pa so izven meja ZDA kaj hitro razširile tudi zadovoljne zvezdnice, ki na družbenih omrežjih ne morejo skriti svojega navdušenja nad osveženim tonusom kože in pomlajenim videzom.

Kim Kardashian je v svojem slogu delila navdušenje z Instagram sledilci kar med tretmajem (poglej si objavo TUKAJ).

Lista slavnih ameriških zvezdnic, ki so zadovoljne uporabnice InMode terapij, sega od mlajših do zrelih dam, na primer Kimino sestro Kourtney Kardashian, pa tudi Lindsey Lohan, Chrissy Tigen, Eva Longoria, Jessica Simpson, Britney Spears

 

Vodilo Klinike OMNIA je vselej naraven videz

Že od naših začetkov, ko je ime OMNIA predstavljala ena zdravnica z veliko željo pacientom na enem mestu ponuditi center dobrega počutja, zdravega telesa in naravnega videza, do danes, ko je Klinika OMNIA ena večjih ponudnic estetskih posegov, medicinskih pregledov, ginekološkega centra in kozmetične ponudbe, je naše vodilo kar najbolj naraven videz pacientov in pacientk.

V Kliniki OMNIA se boste srečali s prijaznim osebjem, ki se vsakemu pacientu popolnoma posveti, minimalno čakalno dobo, najsodobnejšimi postopki in vrhunskimi medicinskimi aparati.

InMode Morpheus8® zagotovo sodi mednje, zato ne odlašajte in se naročite na posvet z zdravnico, ki bo po pregledu svetovala potek radiofrekvenčne terapije, ki bo za vaš osveženi in pomlajeni videz kar najbolj optimalen. Zagotovite svoj termin v manj kot desetih dneh na info@klinikaomnia.com ali nas pokličite na 059 103 103.