Pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja

Pomlajevanje obraza je postalo še bolj dostopno, enostavnejše in dolgoročno. V Slovenijo je snamreč prišel revolucionaren tretma Juvederm Volite, ki ga med prvimi ponujamo prav v Estetiki Omnia.

Dobra novica je še, da je tretma odličen  tudi za pomlajevanje vratu in dekolteja, za kar do sedaj na trgu še ni bilo prave in učinkovite rešitve.

Lepša koža, manj razširjenih por in manj gubic
V tujini je ta tretma hit tako med zvezdnicami, kot tudi med ostalo javnostjo. Njegovi rezultati so namreč veliko lepša koža, ki je bolj elastična, z izboljšano hidracijo, manj razširjenimi porami in z manj gubic. Vaši koži boste z Juvederm Volite povrnili sijaj in svežino. Učinek pa bo trajal kar do 9 mesecev.

Promocijska cena le še do sredine junija 2017
Ker je tretma Juvederm Volite v Sloveniji novost ga lahko do konca junija preizkusite po izjemno nizki promocijski ceni, ki 250 EUR. Pozor, po 15. juniju bo cena tretmaja 350 EUR.

28 EUR na mesec
Če to ceno preračunamo z meseci uporabe, boste za tretma odšteli le 28 EUR, kar je veliko manj kot kakovostna krema, ki se nikakor ne more primerjati z rezultati tretmaja Volite

Za naročila, posvet in ostale informacije smo vam na voljo na 041 962 626.

 

Pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja
Oceni stran