,

Vibracijski valjček: osvežilni cocktail za vašo kožo

Vibracijski valjček: osvežilni cocktail za vašo kožo

Poletje je čas, ko se največ zadržujemo zunaj. Pikniki, večeri na terasah, športi, dopustovanje …
Kljub obveznim zaščitam, kot so zadrževanje v senci, redno nanašanje krem z zaščitnimi faktorji, klobuki ipd., je koža vsakodnevno izpostavljena soncu.

Večkrat smo že opozarjali na škodljive vplive pretiranega izpostavljanja soncu, vendarle pa je, poleg rok, ravno obraz tisti, ki je sončnim žarkom najbolj izpostavljen del našega telesa.

Sonce pa kožo hitro izsuši, kar vodi do staranja kože, poglobljenih gub, izgube svežine. Zakaj ne bi koži na obrazu pred in po poletju privoščili osvežilnega cocktaila?

Cocktail za vaš obraz

Sami veste, kako se vam po dolgem vročem dnevu prileže hladna mešanica osvežilnega napitka v visokem kozarcu. Cocktail je mešanica sadnih in drugih pijač, ki nas skupaj z obilico ledu popolnoma ohladi, osveži in privzdigne razpoloženje.

Si predstavljate cocktail za obraz, ki bi kožo ravno tako osvežil, ji povrnil napetost in vas ob tem še popolnoma sprostil?
Ravno takšen cocktail nudi Estetika OMNIA – je idealen začetek poletja, s katerim boste povrhnjico kože na obrazu in dekolteju pripravili na sončno poletje, po poletju pa kožo izdatno nahranili in ji povrnili mladosten sijaj in napetost s hranljivimi cocktaili.

Da je tretma popoln, cocktail nežno vtremo v kožo z zlatim vibracijskim valjčkom, ki obenem sprosti napetosti, vibracije pa spodbudijo ustvarjanje kolagena.

Sprostitev z vibracijskim valjčkom

Masaža je že dolgo pot do sproščenega telesa in z mnogo pozitivnimi učinki na človeka. z razvojem tehnologije pa je medicina dognala, da hitre vibracije še pospešujejo različne pozitivne učinke na telo.

Ker estetska medicina nikoli ne spi, je zadnji hit nege kože majhen in priročen valjček, ki s pomočjo več tisoč drobnimi vibracijami na sekundo pomaga v povrhnjico kože vtreti negovalne izdelke.

Vibracijski valjček omogoča, da negovalni izdelki prodrejo v globlje plasti kože, hkrati pa sprožijo tudi naravne procese v koži, ki jo učvrstijo, napnejo in vas nemudoma pomladijo za nekaj let. Vse to popolnoma neivazivno, neboleče in v zgolj 20 minutah!

Kako poteka tretma z vibracijskim valjčkom?

Naše vodilo v Estetiki OMNIA je zdrav, naraven in mladosten videz kože.

Če to lahko dosežemo s čim manj invazivnim pristopom pa še toliko bolje! Zato smo pripravili poletne cocktaile za pripravo na poletje, ko je koža obraza dodatno obremenjena in izpostavljena soncu.

Cocktail je bogata mešanica negovalni sredstev in substanc, ki bodo kožo izdatno nahranile in navlažile, da bo vnos kar najbolj učinkovit, pa bo poskrbel nežen vibracijski valjček, s katerim bomo vtrli substance globoko v povrhnjico kože.

Drsenje hladnega valjčka po obraznih linijah bo na vas delovalo kot sproščujoča masaža, nežne vibracije pa kožo »zbudijo«, da začasno poveča tvorbo kolagena, se napne in učvrsti ter dobi tisti mladosten rožnat pridih.

Učinki tretmaja so vidni nemudoma, potrebno pa ni nobeno okrevanje, saj se negovalne sestavine le nežno vtrejo v kožo brez kakršnih koli vbodov ali drugih vidnih posegov.

Med katerimi cocktaili lahko izbirate?

Zdravnica vam bo glede na vaš tip kože in njeno stanje lahko svetovala najprimernejšo različico negovalnih substanc, ki smo jim nadeli privlačno in poletju primerno ime: cocktail. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami:
• cocktail s kolagenom,
• cocktail s pepetidi,
• cocktail s hiauronom,
• cocktail s kumaricami,
• cocktail z vitaminom C,
• cocktail z elastinom.
Za optimalni učinek se svetujejo 3 tretmaji, na 14 dni –  ob vsakem tretmaju lahko kombiniramo tudi različne cocktaile.

Komu priporočamo poletno cocktail osvežitev kože in zakaj ne bi tega izvajali kar sami doma?

Poletna cocktail osvežitev je primerna za vse starosti, najbolj pa se priporoča po 20. letu, ko se v koži tvori vse manj kolagena, ki skrbi za elastičnost in napetost kože.

Tako občasni negovalni tretmaji z vibracijskim valjčkom v kombinaciji z bogatim negovalnim cocktailom pospeši kroženje krvi, spodbuja tvorbo kolagen in na popolnoma neivaziven način začasno pomladi videz vašega obraza.

Morda ste na spletu našli videe in ugodne ponudbe, ki tovrstne valjčke promovirajo za domačo uporabo. V tujini so ta tretma poimenovali »dermarolling« in ga različne influencerke priporočajo za uporabo celo večkrat na dan.

Posebej je potrebno poudariti, da lahko z nepravilnim premikanjem valjčka kožo resno poškodujemo, z različico valjčka z mikroiglicami pa povzročimo celo trganje kože in permanentne poškodbe. Tako je vibracijski valjček bolje prepustiti rokam izkušenih strokovnjakov.

Zagotovite si svoj termin v Estetiki OMNIA na 059 103 103 ali na info@klinika-omnia.com.