Labioplastika v Estetiki OMNIA – ker se lažje zaupate ženski

Majhen kirurški poseg – velik dvig samozavesti.

Labioplastika je estetski poseg, ki ženskam povrne samozavest ali jih odreši mučnih občutkov in celo bolečin v vsakdanjem življenju.

Vsaka posameznica je edinstvena, a obstajajo lepotni ideali, ki jim večina želi slediti. Pri tem ne mislimo le na idealno postavo, popoln obraz brez gub in bujno pričesko – ideali so vstopili tudi v intimni svet, s sliko »popolne« vagine.

Najsi bo gladko obrita, s pristriženo črtico ali celo piercingom, »popolna« vagina ima čvrste sramne ustnice, ki ravno prav zakrivajo vhod v ženska nebesa.

Iz »popolne« nič ne visi …

Pri nekaterih ženskah sliko popolne vagine kazijo male sramne ustnice (labia minora), ki visijo izpod velikih sramnih ustnic (labia major). Posameznice se s takšnimi malimi sramnimi ustnicami že rodijo, nekaterim ženskam pa se to naredi kot posledica po porodih ali zaradi naravnega procesa staranja.

Načeloma s takšno vagino seveda ni nič narobe (razen, da ne sledi idealu »popolne« vagine), je pa ženski lahko zaradi povečanih malih sramnih ustnic izjemno neprijetno: poleg zmanjšane samozavesti v tesno oprijetih hlačah in kopalkah oziroma spodnjem perilu zaradi nenehnega strahu, da bo kaj pokukalo izza roba hlačk ali se bo skozi tkanino opazila oblika povečanih malih sramnih ustnic, še večjega neugodja ob golem telesu pred partnerjem, lahko povečana labia povzroča ženski tudi fizično bolečino.

Neugodje in bolečine zaradi povečane labie

Ženska, ki ima povečane male sramne ustnice, čuti med spolnimi odnosi ter pri določenih športih (na primer med kolesarjenjem, na fitnes napravah, jezdenjem …) veliko neugodje, nekatere pa celo bolečino. Prav tako lahko bolečino povzročajo moderne tesno oprijete hlače in kavbojke.

Estetska kirurgija ponuja ženskam s to težavo zelo preprost kirurški poseg: labioplastiko oziroma korekcijo sramnih ustnic.

Kratek poseg – velik rezultat

Labioplastika je kirurški poseg preoblikovanja malih sramnih ustnic.

Plastična kirurginja pacientki, pripravljeni na poseg, na malih sramnih ustnicah označi mesta, ki jih nato odstrani oziroma preoblikuje, robovi šivanja pa se neopazno skrijejo med naravno nagubano kožo vagine.

Čeprav gre za poseg na najintimnejšem delu ženskega telesa, pa je labioplastika manjši kirurški poseg, ki traja okoli eno uro, odvisno od potrebne korekcije.

Ženska po labioplastiki okreva približno pet dni, celjenje traja še nadaljnjih šest tednov, rezultat pa je vseživljenjska zadovoljnost in neizmerno samozavestnejša pacientka.

Dodaten poseg za večji užitek

Več pacientk (predvsem ženske po porodu) se hkrati z labioplastiko odloči tudi za lifting nožnice – zožitev vhoda v nožnico, ki je zaradi porodov ali naravnega procesa staranja prekomerno razširjen, kar zmanjšuje užitke med spolnimi odnosi.

S posebnimi šivi se v spodnji tretjini zoži premer nožnice, torej se tako vhod v nožnico zmanjša, s tem pa poveča spolni užitek.

Izberite Estetiko OMNIA – ker lažje zaupate ženski

Kolikokrat ste se namrščili ob pogledu v ogledalo, se izognili kopalkam ali čutili bolečine med kolesarjenjem in spolnimi odnosi?

Kot nekatere ženske ne odlašajo z odstranitvijo znamenja, bulice ali druge moteče stvari na svojem telesu, tako ne bi smele imeti slabe vesti zaradi razmišljanja o labiopalstiki.

Gre za kirurški poseg, ki bo izboljšal vaše življenje, zanj pa se odločajo ženske vseh starosti: od mladih mamic do žensk v menopavzi.

Morda pa vam je neprijetno vaš najintimnejši del telesa, zaradi katerega imate že tako nizko samozavest, pokazati kirurgu? Medsebojno zaupanje ženske ženski je zagotovo velika prednost ob odločitvi za našo kirurginjo.

Z odkritim pogovorom, odgovori na vsa vaša vprašanja in skrbi, boste vzpostavili zaupen odnos, po katerem slovi naša estetska kirurginja Daša Kovačič Beković, poleg tega vam bo morda lažje svoje najintimnejše negotovosti zaupati prav naši kirurginji, saj je prav tako ženska in mamica, ki tako s strokovne kot osebne plati razume vaše težave.

Po opravljeni labioplastiki pa se boste spraševale, zakaj ste z njo vendar tako dolgo odlašale.

 

Za naročila in več informacij smo vam na voljo na: 059 103 103 ali na info@klinika-omnia.com

 

Pismo zadovoljne stranke

Tukaj pa z dovoljenjem objavljamo pismo zadovoljne stranke po posegu labioplastike.

 

“Kot najstnica sem opazila, da so moje sramne ustnice bile nekoliko večje.

Vedno je bilo nerodno zaradi tega. S porodom so moje sramne ustnice postajale samo večje, temnejše.

Meni niso všeč. Kljub temu, da moj partner nikoli ni polagal pozornost, vedno mi je govoril, da je to v moji glavi, da njemu so všeč. Dolgo časa… leta sem razmišljala o labioplastiki.

Po pogovoru z dr. Dašo sem se trdno odločila, da to tudi storim. Nikoli bolj odločna z gromozanskim strahom.

Dr. Daša in osebje so fantastični, počutila sem se kot v nekem domačem okolju. Vsi izjemno prijazni, ustrežljivi, pripravljeni na operacijo a mene je bilo neizmerno strah. Začelo se je … Ležim in se sprašujem, če si to res želim. Da, da, da, želim si …

Dr. Daša je rekla, zdaj bomo pa začeli…Hm, bojim se. Dr. Daša me vpraša, če boli anestezija, jaz pa še čutila nisem…nekajkrat me je vprašala in kot pribito drži (strah je gospod).

Med samo operacijo me je dr. Daša večkrat vprašala, če sem O.K.. Sem že pomislila, da bi kaj moralo biti. Končala je. Meni je izpolnila mojo dolgoletno željo. Prvi dan po operaciji sem vzela štiri tablete, naslednji dan niti eno.

Vsaki ženski bi priporočila, da če si ni všeč, da lahko to tudi spremeni …
Mogoče bo kdo rekel, da se sprejmi takšno kot si – a sem sedaj še bolj samozavestna.

Hvala Daša!”