Inovativna kozmetika Tomorrowlabs, rezultat znanosti

HSF – Naravna ustekleničena mladost

Kozmetika Tomorrowlabs je inovacija v boju z gubicami in revolucionaren način, kako ohraniti svojo kožo mladostno. 

Gre za HSF tehnologijo, ki je osnovana na raziskavah, nagrajenih z Nobelovo nagrado. Za kožo poskrbi na celični ravni, torej od znotraj.  

Ker v Kliniki OMNIA prisegamo samo na vrhunske in najboljše sestavine, preprate in izdelke, vam odslej ponujamo Tomorrowlabs kozmetiko.

Ker si želimo, da prav vse Omnijevke stestirate to vrhunsko kozmetiko, smo za vas pripravili ugodnost – najdete jo na koncu tega članka. 

 

Začetki HSF in znanstvena podlaga

Leta 2019 so William G. Kaelin, Sir Peter Ratcliffe in Gregg L. Semenza prejeli Nobelovo nagrado za odkritje regenerativnega mehanizma v naših celicah. 

Raziskava je temeljila na regulaciji kisika v celicah in uporabi le-tega pri celjenju medicinskih ran. 

HIF kratica pomeni “Hypoxia Inducable Factor”, kar pomeni hipoksijo inducirajoč faktor, gre pa za protein, ki je prisoten v naših celicah in pošlje telesu singal, odgovoren za obnavljanje naših tkiv. 

Zdrava koža se tako sama zdravi in ohranja svojo mladost, sijaj in prožnost.

Starost, stres in druge spremembe pa sprožijo biokemične spremembe v HIF proteinu, kar povzroči, da telo proteina več ne prepozna in ga zato začne razgrajati. Celična obnova se tako ustavi, kar pa se vidno pozna na koži in laseh. st

Tomorrowlabsov HSF, kar pomeni “HIF krepitveni faktor” [HSF],  je usmerjen k  ponovni aktivaciji naravne celične regeneracije. 

Če se regeneracija celic upočasni, so posledice vidni znaki staranja naše kože, prav tako tudi las.

HSF, ki ga uporablja Tomorrowlabs, je inovativno zasnovan za popravilo tega regenerativnega mehanizma. 

Cilj HSF je preprečiti razkrajanje proteina HIF, ki omogoča telesu, da se regenerira na celični ravni.

 

Kako deluje HSF? 

HSF deluje tako, da obnovi HIF regenerativni celični signal nazaj na optimalno raven. Prav tako odstranjuje tuje delce, ki so posledica stresa, staranja in/ali toksinov iz celice in s tem ustavi neželeno razgradnjo pomembnega signalnega proteina. 

S tem se celična funkcionalnost vrne nazaj na mladostno raven in telo se lahko ponovno uspešno regenerira. 

HSF vpliva na glajenje gub in povrnitev mladostne strukture kože, ter je brez pomislekov primeren za vse tipe kože in je zelo prijazen do kože.

Znanstvene študije kažejo, da prav ta obnovitev HIF s HSF povzroči strukturno pomlajevanje kože z obnavljanjem kolagenskih vlaken, aktivacijo lastnih rastnih faktorjev našega telesa in izboljšano oskrbo vaših celic s hranili. 

Prav poznavanje mnogih raziskav, tudi tistih nagrajenih z Nobelovo nagrado, je osnova za razvoj izdelkov Tomorrowlabs, ki so namenjeni preprečevanju staranja kože. V kliničnih študijah HSF vodi do manj gub in pomlajene strukture kože.

Podjetje Tommorowlabs

Tommorowlabs  je biotehnično podjetje ustanovljeno leta 2016 in ima sedež na Dunaju.  Njihova vizija je uporaba najnovejših spoznanj regenerativne medicine za razvoj koristnih učinkovin, temeljito preizkušenih v kliničnih študijah. 

Njihovi izdelki so plod številnih sodelovanj in raziskav, podprtih z medicinskimi načeli in dognanji. 

Sodelujejo namreč s strokovnjaki in vodilnimi univerzami, eden izmed razultatov teh sodelovanj pa je tudi Tommorowlabsov razvoj tehnologije HSF za optimizacijo rezultatov estetskih tretmajev ter za nego kože na dnevni ravni.

Naravni in naravi prijazni izdelki Tommorowlabs

Izdelki so razviti s sodelovanjem znanstvenikov in zdravnikov ter dermatološko testirani in preizkušeni, prav tako so nežni in primerni za vse tipe kože.

HSF izdelke že leta priporočajo vodilni zdravniki za optimalno nego kože na dnevni ravni.

Podjetje Tommorowlabs je usmerjeno v trajnostno proizvodnjo. Zavedajo se negativnih posledic masovne plastične proizvodnje, ter so si zadali pustiti čim manjši pečat na okolju. S to vizijo so zmanjšali količino uporabljenih embalažnih materialov, ter se zanašajo na izdelke in materiale, ki se jih v veliki količini da reciklirati.

Okolju škodljive plastične embalažice so zamenjali s steklenimi, kjerkoli je to bilo mogoče, prav tako pa ne uporabljajo plastičnih ovitkov in folije na izdelkih.

Vsi njihovi proizvodi, namenjeni obnovitvi kože (anit-aging) so veganski, gluten-free, ter brez vsebnosti mikroplastik in mineralnih olj. 

Podjetje tommorowlabs prav tako NE testira svojih izdelkov na živalih.

 

Kaj lahko najdete pri nas?

kozmetika tommorowlabs - dnevna krema

1. HSF dnevna krema (HSF DAY CATALYST): S pomočjo znanstveno dokazane obnove celične regeneracije, z vaše kože opazno odpravi vidne znake staranja kože.
Učinkovito ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in preprečuje prezgodnje staranje kože.

 

 

 

 

2. HSF nočna krema (HSF OVERNIGHT ACTIVATOR):
Nočna krema, ki medtem, ko spite, aktivira mehanizme za obnovo vaše kože in celic. Medtem, ko počivate, se koža v celoti povrne v mladostno funkcionalno stanje, kar ima za posledico znatno zmanjšane znake staranja kože.

Vašo kožo obnovi in osveži.

 

 

3. HSF krema za predel okrog oči (HSF EYE COMPEX): HSF Eye complex je krema zasnovana predvsem za občutljiv predel okrog oči. Prav tako je ta del precej problematičen ko pride do nastajanja gubic, povešanja in tanke kože. Krema vam pomaga pomladiti vaš izgled, saj obnovi naravno regeneracijo celic, kar povzroči večjo elastičnost kože ter manj oteklin. Temne sence se učinkovito zmanjšajo skozi zgostitev povrhnjice.

 

 

 

4. HSF krema za zmanjševanje brazgotin: zmanjša simptome in vidnost brazgotin.

 

Naročite jo lahko v naši ambulanti ali na telefonski številki 059 103 103.

Dnevna krema
Redna cena: 149 EUR

Nočna krema
Redna cena: 149 EUR

Krema za oči
Redna cena: 99 EUR

Krema za zmanjševanje brazgozin
Redna cena: 39 EUR

Serum
Redna cena: 129 EUR

Tonik
Redna cena: 29 EUR

 

 

Akcijski paketki kremic, znižanih tudi za več kot 70 % – samo v decembru 2023

MALI PAKET

  • Dnevna krema
  • Tonik za obraz

Redna cena: 178 EUR
Akcijska cena: 50 EUR

 

SREDNJI PAKET

  • Dnevna krema
  • Serum za obraz
  • Tonik za obraz

Redna cena: 307 EUR
Akcijska cena: 90 EUR

 

VELIKI PAKET

  • Dnevna krema
  • Krema okoli oči
  • Serum za obraz
  • Tonik za obraz

Redna cena: 406 EUR
Akcijska cena: 120 EUR