• Dermalna polnila – filerji

  V Estetiki Omnia kot dermalno polnilo uporabljamo hialuronsko kislino (hialuron), ki je naravna sestavina našega telesa.

ŽELITE POSVET?

Zaupajte nam svoje ime ter telefonsko številko, da vas pokličemo in uredimo posvet pri našem kirurgu.

  Dermalno polnilo hialuron – naravna sestavina telesa, ki omogoča varno uporabo

  Človeško telo s starostjo izgublja volumen (maščobo, kostno maso, hialuron,…), kar se kaže v izgubi volumna in pojavljanju gub. Ker je hialuron telesu lastna substanca nam njegova uporaba omogoča varen način aplikacije in naraven popravek ter povrnitev svežega, mladostnega videza.

  Dermalno polnilo hialuron se uporablja v estetske namene na obrazu žensk in moških za:

  • odpravljanje obraznih gub:nazolabilani gub (od nosu do ustnih kotičkov), glabelarnih gub (nad korenom nosu), gub ob očeh, gub nad ustnicami, gub na čelu, gub na vratu ipd.,
  • povečanje ustnic,
  • oblikovanje lic,
  • povrnitev volumna v področju lic,
  • oblikovanje brade,
  • oblikovanje nosu,
  • korekcijo brazgotin.

  Lahko se uporablja tudi za povrnitev volumna na hrbtišču rok, kjer je izguba volumna vidna kot znak staranja rok.

  MNENJA STRANK

  Cvetka – po povečavi ustnic
  »Za povečavo ustnic pri Omniji sem se odločila po pogovoru z zdravnico, go. Dašo, ki mi jo je priporočila že prijateljica. Prepričalo me je predvsem dejstvo, da uporabljajo najboljše preparate. Pri teh stvareh mi je varnost vseeno veliko bolj pomembna kot cena.
  Zadovoljna sem bila s pristopom in predvsem z rezultatom – bala sem se, da bodo ustnice vidno povečane ali celo popačene. So pa super. Naravno povečane in polne, kot pred nekaj leti  Počutim se odlično. Zdravnica Daša pa je tako TOP!!!«

  ZAKAJ ESTETIKA OMNIA?

  Verjamemo, da so minilmalno invazivni estetski tretmaji, kot sta uporaba botoksa in dermalnih polnil, pa tudi izboljšanje strukture kože s pilingi in mezoterapijo, primerni za prav vsako žensko, ne le za estradnice, manekenke, igralke itd. Vsaka ženska si zasluži videz, v katerem se počuti odlično in samozavestno.

  Takšni minimalni tretmaji lahko izboljšajo strukturo kožeodpravijo alizabrišejo gubepovrnejo obrazu volumen in zmanjšajo učinke staranja – vse to brez umetnega in popravljenega videza, ki ga včasih puščajo za sabo bolj invazivni, kirurški tretmaji in operacije.

  PRIJAVITE SE NA POSVET S KIRURGOM

  • Posvet opravljate s kirurgom, ki vam bo podrobno predstavil potek posega, okrevanje ter možnosti plačila.
  • Med okrevanjem je vaš kirurg vedno na voljo in vam kadarkoli odgovori na vsa vaša vprašanja.

  Vpišite podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali in vam uredili vaš posvet.