• Botoks

  Botulinom toksin ali botoks je preparat, ki se vbrizga v mišice in jim za določen čas prepreči krčenje.

ŽELITE POSVET?

Zaupajte nam svoje ime ter telefonsko številko, da vas pokličemo in uredimo posvet pri našem kirurgu.

  Botoks gladi in odpravlja gubice ter preprečuje nastajanje novih

  V estetiki je botoks namenjen predvsem glajenju in odpravljanju obstoječih gubic, prav tako pa zelo uspešno preprečuje nastajanje novih. Uporablja se pri odpravljanju mimičnih gubic. To so tiste gubice, ki nastajajo zaradi naše mimike oz. krčenja mišic pri različnih obraznih izrazih.

  Botoks - prej in potem

  V rokah strokovnjaka je botoks varno zdravilo

  Botoks je varno zdravilo, ki se v veliko večjih dozah uporablja tudi v druge medicinske namene (npr. za zdravljenje otrdelih vratnih mišic in spazma očesnih mišic, ipd.).

  Pogosto in uspešno se uporablja tudi za:

  • preprečevanje pretiranega potenjav pazduhah, rokah in nogah,
  • izboljšanjenekaterih specifičnih obraznih potez preširok nasmeh z dlesnimi (gummy smile), izboljšanje nagubanosti bradepovešenost ustnih kotičkov, odpravljanje gubic in  trakcev na vratu,
  • preprečevanje in zdravljenje migrenskih glavobolov,
  • izboljšanje obraznega videza pri prizadetosti obraznega živca.

  Botoks prepreči krčenje mišic na mestu, kjer se ga injicira, zato je zelo pomembno, da ga aplicira strokovnjak, ki je primerno usposobljen in ima dobro anatomsko znanje mišic obraza. Le v strokovnih rokah so možnosti komplikacij minimalne.

  Poseg - pazduhe

  MNENJA STRANK

  Pika – po botoksu
  »Sem redna stranka ge. Daše. Le njej zaupam svoj obraz. Vem namreč, da me pozna in ve kaj želim – in to pri njej vedno tudi dobim. Vem tudi, da veliko da na kakovost opreme in botoksa. In res se mi vedno posveti. Nikoli še nisem imela občutka, da se ji kam mudi in da bi me želela po hitrem postopku odpraviti. Vedno si vzame čas zame – kljub temu, da imam še vedno veliko vprašanj. «

  ZAKAJ ESTETIKA OMNIA?

  Verjamemo, da so minilmalno invazivni estetski tretmaji, kot sta uporaba botoksa in dermalnih polnil, pa tudi izboljšanje strukture kože s pilingi in mezoterapijo, primerni za prav vsako žensko, ne le za estradnice, manekenke, igralke itd. Vsaka ženska si zasluži videz, v katerem se počuti odlično in samozavestno.

  Takšni minimalni tretmaji lahko izboljšajo strukturo kožeodpravijo alizabrišejo gubepovrnejo obrazu volumen in zmanjšajo učinke staranja – vse to brez umetnega in popravljenega videza, ki ga včasih puščajo za sabo bolj invazivni, kirurški tretmaji in operacije.

  PRIJAVITE SE NA POSVET S KIRURGOM

  • Posvet opravljate s kirurgom, ki vam bo podrobno predstavil potek posega, okrevanje ter možnosti plačila.
  • Med okrevanjem je vaš kirurg vedno na voljo in vam kadarkoli odgovori na vsa vaša vprašanja.

  Vpišite podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali in vam uredili vaš posvet.